La Secció de Tarragona col·labora en la XX Caminada de resistència Reus–Prades-Reus

Publicada el 27/06/2016

El passat 5 de juny, la Secció Territorial de Tarragona del CFC va col·laborar en la XX Caminada de resistència Reus–Prades–Reus, organitzada per l'Associació Excursionista de Catalunya de Reus, la qual va voler oferir servei de Fisioteràpia a l'arribada a tots els participants. Aquesta caminada té un recorregut de 54,800 km amb un desnivell acumulat de 2.950 m, i és puntuable per a la XIX Copa Catalana de Caminades de Resistència 2016, en la que s'estableix una classificació individual i una altre per entitats, basada únicament en la participació.

La Secció de Tarragona hi va participar aportant-t'hi fisioterapeutes (entre els quals hi havia membres de la Secció) i estudiants de Fisioteràpia.

La presència de la Fisioteràpia en aquests tipus d'actes és de gran importància, i la col·laboració de la  Secció de Tarragona amb una nova activitat de la zona és vital, atès que podem donar a conèixer la nostra professió i podem fer visible la importància del paper del fisioterapeuta en la pràctica de l'activitat física.

Secció Territorial de Tarragona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×