Lleida acollirà el DiFT 2016 el diumenge 9 d'octubre amb una cursa solidària de 5 km com a novetat

Publicada el 29/07/2016

La ciutat de Lleida acollirà l'edició d'aquest any del DiFT (Dia de la Fisioteràpia) el diumenge 9 d'octubre, que tindrà com un dels seus plats forts una cursa solidària de 5 quilòmetres, oberta a tothom. La cursa se suma als habituals actes del DiFT (tallers, conferències i activitats adreçades a tothom), que es desenvoluparan al llarg del matí i que aquest any se centraran en "Les dones i l'esport".

Pel que fa a la cursa, està prevista per a les 9 del matí, amb sortida i final als Camps Elisis de Lleida. Els fons recaptats (una aportació d'un mínim de 5 euros per corredor) es destinaran íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Pel que fa a les activitats alienes a la cursa, tindran lloc entre les 9 del matí i les 2 del migdia. Les conferències i les activitats lúdiques es desenvolupen en paral·lel, amb la qual cosa l'envelat que es muntarà als Camps Elisis és el lloc ideal per gaudir d'un bon matí amb la família al complet.

Us hi esperem!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×