Convocatòria de la 16a edició dels Premis de Recerca de la Fundació Mutuam Conviure

Publicada el 05/07/2016

Un any més, la Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís per a la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l'atenció sociosanitària, convoca la 16a edició dels Premis de Recerca.

La finalitat és premiar un projecte de recerca fet a Catalunya dins l'àmbit esmentat. Hi poden participar tots els professionals de forma individual o col·lectiva que desenvolupin la seva activitat en aquest àmbit.

Conscients que el treball assistencial s'ha de complementar amb activitats de formació i recerca, la Fundació Mutuam Conviure vol contribuir a la millora de la qualitat del treball diari i aconseguir un bon desenvolupament professional.

Podeu trobar les bases de la convocatòria clicant aquí

Els projectes premiats es coneixeran en el transcurs de la 11a Jornada Sociosanitària per a professionals que també organitza la Fundació Mutuam Conviure i que tindrà lloc el dia 23 de novembre a l'auditori del Col·legi de Metges de Barcelona.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×