Premi Dr. Rodrigo Miralles de recerca en Fisioteràpia

Publicada el 24/08/2016

El proper 14 de setembre, l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus de la URV, acollirà una sessió acadèmica In Memoriam al Dr. Rodrigo Miralles. El Dr. Miralles, un dels referents de la traumatologia catalana, va desenvolupar una intensa carrera tant clínica com docent de la qual podem destacar el seu paper de professor a la URV. Des dels seus inicis va donar suport i va motivar a diverses generacions de fisioterapeutes formats en aquesta universitat pública catalana a preguntar-se el perquè de les coses, a divulgar les troballes científiques i a implicar-se en recerca de qualitat.

Durant aquest acte, en el qual hi haurà una classe magistral a càrrec del Dr. Manel Llusà, professor titular d'Anatomia i Embriologia Humana de la Facultat de Medicina de la UB i cap de la Secció de Traumatologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, es farà la presentació del I Premi Dr. Rodrigo Miralles de recerca en Fisioteràpia, on el CFC hi participarà com a part del Jurat, i que guardonarà un treball realitzat en el marc d'alguna assignatura de la titulació de grau o de postgrau (curs d'especialització o màster), de manera individual o en grup. Aquest treball ha de ser apte per ser publicat en format article o per ser presentat en un congrés en format pòster o comunicació oral.

Hi poden accedir aquells estudiants de Fisioteràpia de qualsevol universitat catalana o aquells que hagin finalitzat els estudis durant els cinc cursos anteriors a la presentació del premi.

La dotació del premi és de 1.500 € i pot ser destinada a la traducció o correcció del treball, despeses de la publicació en les revistes Open Acces, etc. en cas de la publicació d'un article científic; o a la traducció o correcció del treball, la inscripció al congrés, la impressió del pòster, etc., en cas de la presentació a un congrés internacional.

El candidat ha de presentar una sol·licitud d'acord amb l'imprès normalitzat (vegeu aquest enllaç) abans del termini establert per a la convocatòria dels Premis Sant Lluc, durant l'acte dels quals tindrà lloc l'entrega del premi Dr. Rodrigo Miralles de Recerca en Fisioteràpia.