Neix la Plataforma de Coneixement Compartit, un repositori virtual gratuït per als col·legiats catalans, valencians i madrilenys

Publicada el 22/09/2016

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, juntament amb el Col·legi de València i Madrid, han creat de forma conjunta la PCC (Plataforma de Coneixement Compartit), una eina que ha de permetre als seus respectius col·legiats consultar, gratuïtament, publicacions sobre els diferents àmbits de la Fisioteràpia.

Més de 20.000 fisioterapeutes podran accedir a tot els continguts emmagatzemats a la PCC d'una forma fàcil i intuïtiva, i els permetrà fer cerques d'articles, investigacions, autors i de diferents camps i aspectes de la Fisioteràpia.

De la mateixa manera, la PCC permetrà l'accés a la biblioteca digital de l'Editorial Médica Panamericana, així com a revistes de lliure accés, i a revistes i guies divulgatives editades pels diferents col·legis.

Els col·legiats catalans hi podreu accedir validant-vos a la intranet del CFC, on hi trobareu un apartat que us menarà directament a la Plataforma.

Com ens deia Brian Mulligan en l'entrevista que li vam fer amb motiu de la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica: "hem d'aconseguir que el coneixement sigui el més obert possible"; nosaltres, juntament amb els companys de Madrid i València, ja hem fet un pas més.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×