La Fundació Les Vetes organitza unes jornades sobre l'envelliment actiu amb el suport del CFC

Publicada el 05/09/2016

Amb motiu del 25è aniversari de la Fundació Les Vetes, us informem que els dies 21 i 22 d'octubre es portaran a terme, a Salt, (Auditori Coma Cros) unes Jornades de formació, treball i reflexió, que porten per títol: "És possible el sobreenvelliment actiu? Teixint el futur". Aquesta activitat compta amb el suport del CFC i amb la presència del fisioterapeuta Sr. Daniel Jiménez, a proposta de la Secció Territorial de Girona del Col·legi.

Les Jornades pretenen posar de manifest la necessitat d'un canvi en el model d'atenció social a les persones grans dependents i institucionalitzades. Un model que pivoti en l'atenció centrada en la persona i no tant en la institució.

Els destinataris d'aquestes Jornades són tots els professionals que treballen en l'atenció a la gent gran (residències, centres de dia, sociosanitaris...) així com estudiants de les diferents disciplines de les ciències socials i de la salut (auxiliars de geriatria, infermers, treballadors socials, psicòlegs, terapeutes ocupacionals, fisioterapeutes, educadors socials, metges etc.) i, evidentment, tota aquella persona interessada en el tema.

Podeu descarregar-vos el programa formatiu, fer la inscripció  i trobar tota la informació relacionada amb les Jornades al web  www.lesvetes.cat

Us animem a presentar els vostres resums, pòsters i comunicacions abans del dia 9 d'octubre.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×