Us presentem la I Jornada del Servei d'Orientació Laboral del CFC

Publicada el 16/01/2017

Aquesta Jornada, que se celebrarà per primera vegada el pròxim 11 de febrer a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, té com a objectiu convertir-se en un instrument per facilitar l'intercanvi de coneixement i eines per a la recerca de feina i l'autoocupació.

La creació de la Jornada neix de la necessitat d'apoderar els fisioterapeutes davant d'un món laboral canviant, altament competitiu i que requereix cada dia més presència a la xarxa.

En aquesta matinal, es tractaran temes com la creació del currículum, els aspectes a tenir en compte per exercir la professió a l'estranger, els tràmits necessaris per a la creació d'un centre de Fisioteràpia o la marca professional i les xarxes socials.

Al llarg del matí, realitzarem un concurs a través de la plataforma Kahoot, al guanyador del qual se li farà entrega d'un premi per valor de 200 euros en formació pròpia del Col·legi. Recomanem que descarregueu prèviament l'aplicació que està disponible tant per a Android com per a iOS.

Us animem a participar de la Jornada i confiem que aquest nou projecte sigui d'interès i profitós per a tots.

Calendari: 11 de febrer de 2017

Horari: Dissabte, de 9.30 h a 14.00 h

Durada: 4,5 hores

Lloc: Seu del Col·legi. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona [Com arribar-hi]

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Preu: Bonificat 100% pel CFC

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×