El CFC es persona en el cas de suposats abusos sexuals

Publicada el 30/01/2017

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), un cop rebuda la notificació judicial respecte a la detenció d'un col·legiat el passat 11 de gener arran d'un cas de presumptes abusos sexuals, vol manifestar el següent:

  • El CFC ratifica que, després d'obrir expedient disciplinari a aquest col·legiat, ens personarem en les actuacions judicials, en defensa dels interessos públics i col·legials. 
  • El CFC vol remarcar que farem tot allò que estigui a les nostres mans per tal que la veritat surti a la llum i que la Justícia faci el seu camí, amb la idea de preservar la credibilitat científica i social de la institució i els seus col·legiats.
  • El CFC informa que en la notificació judicial rebuda no s'insta el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya a inhabilitar l'acusat, sinó a prendre les mesures que es corresponguin d'acord amb els Estatuts del CFC i el codi deontològic. D'acord amb aquests Estatuts, el Col·legi no pot suspendre cautelarment ni inhabilitar professionalment cap col·legiat un cop la seva actuació es troba en mans de la Justícia.
  • En conseqüència, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha decidit comunicar al jutge que, si creu procedent la inhabilitació d'aquest professional, en dicti l'ordre pertinent, de la mateixa manera que ja li ha interposat altres mesures cautelars, com ara l'allunyament dels centres on prestava serveis.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×