El Grup d'Interès del Penedès del CFC participa a les Festes de Sant Raimon

Publicada el 09/01/2017

Les Festes d'Hivern de Vilafranca del Penedès – Festes de Sant Raimon s'erigeixen dins del calendari festiu de la ciutat com unes festes organitzades per les diferents entitats de la vila, essent, en aquest sentit, una mostra de la capacitat i il·lusió del món associatiu local per difondre i dinamitzar les seves pròpies activitats així com la capacitat de generar i promoure'n d'altres.

Com a element integrador de les festes s'inclouen, per una banda, la producció i difusió de la creació artística local (teatre, música, dansa, literatura…) i, per l'altra, totes aquelles activitats que siguin proposades pel món associatiu de la ciutat, tant si són el resultat de les seves pròpies activitats com si són fruit de la col·laboració de les unes amb les altres.

El Grup d'Interès del Penedès participarà a la fira de Sant Raimon, que se celebra a Vilafranca del Penedès del 7 al 21 de gener de 2017, amb la realització d'una activitat , el proper dijous 19 de gener a les 19.00 h, a l'Escorxador:

  • Dona i salut: Beneficis de l'activitat física en la maduresa. A càrrec de Laura Márquez, fisioterapeuta i acupuntora, que ens parlarà dels beneficis de l'activitat física en la salut de la dona en l'etapa de la premenopausa. Analitzarem les diferents opcions per fer una activitat física saludable i respectuosa amb el nostre cos.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament de Vilafranca, carrer de l'Escorxador, 19 – 21, de Vilafranca del Penedès, 938 920 358 - 938 900 459.

Podeu consultar les activitats que es realitzaran a les Festes de Sant Raimon aquí

Grup d'Interès del Penedès

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio