Inscripcions obertes per a la VII Jornada de Geriatria del Col·legi

Publicada el 15/02/2017

Ja us podem anunciar la setena edició de la Jornada Abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria del CFC, que se celebrarà el proper 1 d'abril al CCIB (plaça de Willy Brandt, 11-14), i que, com totes les jornades col·legials del 2017, estarà bonificada al 100% per als col·legiats catalans, i podrà ser seguida per Twitter amb l'etiqueta #colfigeria

Seguint el format habitual de les jornades del CFC, durant el matí realitzarem les conferències magistrals, i a la tarda farem quatre tallers pràctics en format masterclass d'una hora i mitja de durada amb la idea d'oferir-vos, en grups reduïts, un coneixement pràctic real. Tothom podrà assistir a UNA masterclass. En l'altre torn podreu gaudir de la ponència "Efecte d'un programa d'Intervenció Assistida amb Gossos en persones majors de 65 anys amb trastorns de l'aparell locomotor".

A la Jornada d'aquest any hem decidit recuperar l'esperit multidisciplinari de la primera edició de l'any 2011. I ho fem absolutament convençuts que l'atenció en geriatria -com també passa en d'altres àmbits de la Fisioteràpia- necessita de la complicitat de diverses disciplines per fer avenços significatius que reverteixin en la qualitat de l'assistència i tractament al pacient.

La ponència inaugural anirà a càrrec de la gerontòloga Lourdes Bermejo, a la qual li seguiran els següents ponents: Loel·la Martín (diplomada en Fisioteràpia i llicenciada en Psicologia), Joan Térmens (professor Grau de Podologia de la UB, expert en biomecànica i cirurgia del peu), Natàlia Talleda (diplomada en Logopèdia i logopeda del Parc Sanitari Pere Virgili), Diana de la Peña (diplomada en Teràpia Ocupacional, formada en Basale Stimulation®), i Carles Casanova, Maylos Rodrigo i Belén Malla (com a experts en teràpia assistida amb gossos).

Ja podeu consultar el programa de la Jornada, així com realitzar la vostra inscripció aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio