El CFC celebra el Dia Internacional de les Dones amb els altres col·legis

Publicada el 28/02/2017

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya s'ha sumat a l'acte que els diversos col·legis professionals de Catalunya, mitjançant la seva Associació Intercol·legial, han organitzat per al Dia Internacional de les Dones d'aquest any, dimecres de la setmana vinent (8 de març).

L'acte tindrà lloc a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, de Barcelona) i està previst que comenci a les 18 hores amb la benvinguda a càrrec de la periodista Neus Bonet, com a membre de la Junta Directiva de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

Seguidament, hi haurà una presentació a càrrec de Núria Carrera, coordinadora de l'acte i membre de la Intercol·legial.

A les 18.15 h hi haurà una lectura de textos a càrrec de Núria de Gispert, Sara Moreno, Núria Ribó, Marina Subirats, Mònica Terribas, Maria Assumpció Vilà, Marina Rossell i altres Dones.

A les 18.45 h es procedirà a la lectura del Manifest ‘Dones i professió', que farà M. Rosa Monreal, presidenta del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, i Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

Si esteu interessats a assistir-hi, podeu fer la inscripció aquí (aforament limitat).

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×