CORE a les Terres de l'Ebre

Publicada el 17/03/2017

Durant el cap de setmana de l'11 i 12 de març es va realitzar el Curs d'Introducció al mètode CORE, edició Terres de l'Ebre, a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa, organitzat pel Grup d'Interès de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Els membres del Grup estem molt satisfets per l'alt nivell d'acceptació del curs, que va exhaurir totes les places, i també per la implicació i qualitat docent del professor Daniel Sanchís Jiménez. Durant aquestes 15 hores lectives, ens va aportar una nova visió de l'exercici terapèutic des del punt de vista de l'estabilització lumbopelviana, la qual ens dóna una base sòlida per a la recuperació funcional de patologies, no només de raquis sinó també de nivells més distals d'extremitats.

Els curs es va estructurar en una base teòrica de conceptes anatòmics i funcionals d'estabilització articular passiva i activa, i del sistema neuromotriu del concepte CORE, seguida d'una part de vídeos amb exercicis bàsics i la seva progressió cap a exercicis avançats, molt necessària per tal de poder-los adaptar a cada pacient segons les seves necessitats.

Hem pogut comprendre que, amb aquest mètode, (sempre basat en una atenció personalitzada) tenim diferents camps d'actuació: des de l'estabilització lumbopelviana com a reforç, com a mètode per augmentar el rendiment esportiu i per a la prevenció de lesions.

Només ens queda per afegir un sincer agraïment tant al Col·legi com al professor per apropar a les nostres terres aquest tipus de formació.

Grup d'Interès de les Terres de l'Ebre

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×