Seminari Tècnic de reprogramació abdominal a les Terres de l'Ebre

Publicada el 20/04/2017

El passat dissabte 8 d'abril va tenir lloc, a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, el Seminari Tècnic de reprogramació abdominal organitzat pel Grup d'Interès de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

La professora, Blanca Solé, fisioterapeuta especialitzada en obstetrícia i uroginecologia i membre de la Comissió d'ObUGi del Col·legi, va oferir-nos durant 3 hores una formació bàsica de treball abdominal per tal d'aconseguir una millora en la sinergia abdominoperineal i poder dissenyar un treball integral, tant preventiu com terapèutic, en les disfuncions abdominopelvianes.

El seminari va constar d'una part teòrica, on vam fer un repàs de l'anatomia i la biomecànica abdominoperineal i vam a conèixer diferents mètodes d'autors especialitzats en aquest camp. Pel que fa a la pràctica, vam aprendre a palpar la tensió diafragmàtica i a valorar la diàstasi abdominal. A més, vam realitzar una seqüència d'exercicis per a un grup de treball de reprogramació abdominal.

Grup d'Interès de les Terres de l'Ebre

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×