Inscripcions obertes per a la VIII Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica del Col·legi

Publicada el 03/04/2017

Ja us podem anunciar la vuitena edició de la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica del CFC, que se celebrarà el proper dissabte 20 de maig al CCIB (plaça de Willy Brandt, 11-14), i que, com totes les jornades col·legials del 2017, estarà bonificada al 100% per als col·legiats catalans i podrà ser seguida per Twitter amb l'etiqueta #jnme17

Seguint el format habitual de les jornades del Col·legi, durant el matí realitzarem les conferències magistrals, i a la tarda farem sis tallers pràctics en format masterclass d'una hora i mitja de durada amb la idea d'oferir-vos, en grups reduïts, un coneixement pràctic real. Tothom podrà assistir a UNA masterclass. En l'altre torn podreu gaudir de la ponència "Raonament clínic del dolor lumbar amb ecografia", a càrrec de Sergio Romero, fisioterapeuta especialitzat en teràpia manual i esport, codirector de Clinical Reasoning Fisioteràpia i professor de grau a la UManresa.

Enguany hem decidit dedicar la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica a la valoració i l'abordatge terapèutic des de diferents conceptes de la columna vertebral. El raonament clínic en tota disfunció de la columna, elaborat amb l'evidència científica i clínica, ens mostrarà quin és l'abordatge terapèutic més apropiat.

Iniciarem la jornada matinal amb la ponència del fisioterapeuta australià especialitzat en Fisioteràpia musculoesquelètica i investigador associat sènior a la University of Queensland Shaun O'Leary, a la qual li seguiran els següents ponents: Julia Treleaven (professora i investigadora sènior de la Unitat d'investigació de la columna i de la fuetada cervical a la University of Queensland, Austràlia); Gerard Àlvarez (fisioterapeuta i osteòpata DO i màster universitari en Investigació Clínica Aplicada); Ladislao Campos (fisioterapeuta, professor d'IMTA, MSc i estudiant de PhD); Marc Lari (fisioterapeuta, docent dels Seminarios Travell & Simons i coordinador de la Comissió de Fisioteràpia NME), i Mark Hancock (professor associat de Fisioteràpia a la Macquarie University, Austràlia). Tots ells, grans referents en columna a nivell nacional i internacional, compartiran amb tots nosaltres les seves investigacions, la seva experiència clínica i les innovacions.

Ja podeu consultar el programa de la Jornada, així com realitzar la vostra inscripció aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×