El CFC i EUSES organitzen conjuntament una xerrada de Sortides Professionals

Publicada el 15/05/2017

El passat 12 de maig, l'EUSES-Salt va acollir la xerrada de Sortides Professionals, organitzada conjuntament pel CFC i EUSES.

Inicialment va intervenir la representant d'EUSES Alumni, que va explicar els avantatges i funcionament de l'entitat. A continuació va ser el torn de la nostra companya del Dpt. Professional del CFC, Sra. Irene Martínez, que va exposar les sortides professionals tant en l'àmbit públic com en el privat, fent un incís especial en el treball a l'estranger, sobretot a França: tràmits a seguir, condicions... També va explicar com col·legiar-se i quins avantatges i cobertures té el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Tot seguit, la Sra. Ester Aranda, membre de la Secció Territorial de Girona, va presentar la Secció, qui en forma part, en què consisteix, règim d'actuació, i principals objectius i tasques. També se'ls va convidar a assistir a la reunió anual que es realitza el 27 de maig a Olot, així com a que es posin en contacte amb nosaltres si tenen qualsevol dubte o proposta d'activitat.

Finalment va ser el torn de la representant d'EUSES, que va explicar els tràmits a seguir per a l'expedició del títol de Grau en Fisioteràpia i com homologar-lo a França.

Secció Territorial de Girona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×