La Seu d'Urgell acull el Seminari Tècnic d'Estabilització cervical, a càrrec de Grup d'Interès del l'Alt Urgell del CFC

Publicada el 17/05/2017

El passat 6 de maig, la Seu d'Urgell va acollir el Seminari Tècnic d'Estabilització cervical, impartit per Leandro Gutman, fisioterapeuta llicenciat en Cinesiologia i Fisiatria, especialista en els trastorns de l'ATM i membre de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

El Seminari va permetre revisar els conceptes anatòmics i biomecànics de la columna cervical per tal de millorar l'abordatge dels trastorns cervicals idiopàtics establint un pla de tractament individualitzat on el treball de la musculatura estabilitzadora i la propiocepció esdevenen l'eix principal del tractament. El Seminari Tècnic va constar d'una presentació teòrica i una amplia exposició pràctica on els alumnes, en petits grups dirigits, podien avaluar el moviment de la columna i les alteracions posturals adoptades.

El seminari organitzat pel Col·legi i el Grup d'Interès de l'Alt Urgell va comptar amb nombrosos assistents tant de les terres pirinenques com de la Catalunya central i Barcelona.

Des del Grup d'Interès de l'Alt Urgell volem agrair la formació teòrica i pràctica facilitada pel senyor Leandro Gutman, així com l'aposta del Col·legi per seguir acostant als fisioterapeutes de la comarca cursos i conferències de qualitat que permeten desenvolupar eficaçment la nostra professió. També volem agrair la participació dels col·legiats, sense l'assistència dels quals no es podrien realitzar aquestes formacions.

Grup d'Interès de l'Alt Urgell

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio