El Grup d'Interès de l'Anoia col·labora a La Gran Follada d'Igualada

Publicada el 22/05/2017

El diumenge 2 de març es va celebrar la 8a edició de la cursa La Gran Follada d'Igualada, organitzada pels Indis Folls en la qual hi va col·laborar el Grup d'Interès de l'Anoia del col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Aquesta cursa compta amb unes característiques pròpies: córrer en parella lligats per la cintura, saltar obstacles de palla, anar a cavall, córrer un tram marxa enrere i fer l'arribada nupcial (un participant en braços de l'altre). El recorregut té una llargada de 6.969 metres pels participants adults i 1.696 metres per als participants infantils de La Petita Gran Follada. Enguany hi han participat 620 corredors adults i 210 corredors infantils.

Com ja és habitual es van dur a terme un seguit d'actes paral·lels a la pròpia cursa: batukada, exhibició castellera, sorteig de regals entre el públic, kiss cam... i com a novetat una divertida Haka Folla que els corredors van seguir a mode d'entrenament.

El Grup d'Interès de l'Anoia, seguint l'objectiu de difondre la nostra professió, hi va participar per 3r any consecutiu coordinant els serveis dels tres fisioterapeutes contractats pel CFC. Un nombre important de corredors van apropar-se a l'estand del Col·legi per gaudir d'un moment recuperador, i van valorar molt positivament tant el tractament rebut com la importància d'aquest servei després d'una cursa.

Grup d'Interès de l'Anoia

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×