Actualització del cens de centres de Fisioteràpia

Publicada el 20/06/2017

Des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya estem realitzant una campanya informativa per actualitzar la base de dades de centres que hi ha a la nostra pàgina web.

Per donar compliment a la normativa legal vigent i a les resolucions col·legials, tots els centres que apareguin a la nova base de dades hauran de comptar amb la perceptiva autorització de funcionament de centre sanitari o consulta de Fisioteràpia autoritzats pel Departament de Salut.

Aquells centres que no disposen de la corresponent autorització sanitària quedaran exclosos del cens de centres temporalment fins que reuneixin els requisits.

Per actualitzar la informació del centre cal emplenar aquest formulari i adreçar-lo per correu electrònic a cfc@fisioterapeutes.cat

Per a qualsevol aclariment podeu dirigir-vos al Departament Professional del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya trucant al 932075029.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×