Prorrogat el termini per demanar un 10% de reducció en la taxa de residus per als centres de Fisioteràpia de la ciutat de Barcelona

Publicada el 26/06/2017

El 31 de desembre de 2017 finalitzarà l'acord cívic per una Barcelona Neta i Sostenible, pel qual els centres de Fisioteràpia gaudien d'una reducció de la taxa de residus de l'Ajuntament de Barcelona.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, seguint amb el seu compromís amb el medi ambient, s'ha adherit al programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en aquest programa ha estat en l'elaboració d'un Pla d'Acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre entorn i sector amb una proposta d'actuacions concretes.

Aquells centres de la ciutat de Barcelona que vulguin gaudir d'un benefici fiscal del 10% de reducció a la taxa de residus del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials, hauran d'adherir-se en alguna de les actuacions que planteja i realitza el Col·legi a través d'aquest enllaç abans del 31 de juliol de 2017.

Volem ressaltar que sou vosaltres els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent accions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador, i comprometent-vos en alguna de les actuacions que plantegem des del Col·legi.

Per a més informació podeu consultar el web Barcelona + Sostenible o enviar un correu electrònic a cfc@fisioterapeutes.cat

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio