Convocat el Premi Dr. Miralles de recerca en Fisioteràpia 2017

Publicada el 26/07/2017

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (FMCS) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona convoca, un any més, el Premi Dr. Miralles de recerca en Fisioteràpia, dotat amb 1.500 euros i que reconeix treballs d'estudiants del grau de Fisioteràpia d'universitats catalanes, de temàtica lliure amb prioritat per la traumatologia i l'ortopèdia, l'ortopèdia infantil i la biomecànica clínica.

El Premi Dr. Miralles és una de les tres modalitats dels premis Sant Lluc amb què la FMCS reconeix també treballs de les disciplines de Medicina, Nutrició Humana i Dietètica i el Màster d'Envelliment i Salut.

Els treballs es poden presentar a títol individual o en grup, i poden tenir el format d'un article o d'un pòster o una comunicació oral apte per ser presentat a un congrés. Hi ha temps per entregar-los fins el 30 de setembre.

La cerimònia dels Premis Sant Lluc s'emmarcarà en l'acte inaugural del curs que realitza anualment la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut amb motiu de la jornada de Sant Lluc, patró de la Medicina, que tindrà lloc a l'octubre.

El Premi Dr. Miralles homenatja la figura del doctor Rodrigo Miralles (1944-2015), referent català en cirurgia ortopèdica i traumatologia, professor de la URV i degà durant vuit anys, que sempre va donar exemple de curiositat, de recerca de la qualitat i d'esperit divulgador.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×