Convocatòria per a una Borsa de treball única de projectes dependents del Col·legi

Publicada el 07/07/2017

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), en el marc del compliment dels seus Estatuts, ha de fomentar la Fisioteràpia com a mitjà adequat per a la millora de la salut dels ciutadans. En el desenvolupament d'aquesta tasca, el CFC decideix dur a terme activitats de prevenció de la malaltia i promoció de la salut adreçades a diferents col·lectius i en diversos àmbits i, és en aquest context on s'emmarca l'obertura d'una Borsa de treball única per a projectes dependents del Col·legi.

La present convocatòria serveix per als projectes que ja estan en funcionament (Higiene nasal i Salut a les escoles) així com per a d'altres que puguin dependre del Col·legi en el seu moment. En la normativa s'especifiquen les condicions per a aquells col·legiats que ja formen part d'alguna d'aquestes dues i pels nous que s'hi vulguin afegir.

D'acord amb la normativa de funcionament de la Borsa de treball per a projectes del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, s'estableixen els següents terminis per a la present convocatòria:

  • El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia 7 de juliol i finalitzarà el   28 de juliol de 2017.
  • El llistat amb els candidats es publicarà el dimecres 2 d'agost.

Per a qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb l'Àrea de Desenvolupament Professional i Atenció Col·legial, per telèfon al 932075029 o per correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×